Bee Power 50 cps, laptisor de matca Calivita

47,20lei

Bee Power de la Calivita este un produs care contine laptisor de matca. Unul dintre ingredientele principale ale laptisorului de matca, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian impotriva unor bacterii si specii de ciuperci.

SKU: FL0042 Categorii: , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Bee Power de la Calivita este un produs care contine laptisor de matca. Unul dintre ingredientele principale ale laptisorului de matca, acidul hidroxi-decenoic (HDA), are efect antimicrobian impotriva unor bacterii si specii de ciuperci. Contine toate componentele din familia vitaminelor B, precum si saruri minerale si oligoelemente (de exemplu, sulf, mangan, nichel si cobalt). Este o sursa naturala de vitamine A, C, D si E, acid folic, minerale, enzime si 18 aminoacizi.

Se recomanda persoanelor care doresc sa-si asigure un sistem imunitar puternic, Copiilor, pentru a le stimula sistemul imunitar si a le creste pofta de mancare. Pentru intarirea organismului in timpul perioadei de convalescenta. Pe durata perioadelor stresante, pentru a imbunatati performantele si a revigora corpul.

Matca, care se hraneste numai cu laptisor de matca, are o speranta normala de viata de 3-4 ani, in vreme ce albinele lucratoare traiesc intre 4 si 6 saptamani, iar acest lucru se datoreaza continutului nutritional bogat al laptisorului de matca.

O capsula de Bee Power Calivita contine:

50 mg Concentrat de laptisor de matca

Alte Ingrediente: agent de ingrosare – faina de orez; gelifiant – gelatina………………q.s.

Atentie! Laptisorul de matca este produs din polen, miere si secretiile faringiene ale albinelor lucratoare si nu este recomandat persoanelor care sufera de alergii la polen si produse apicole. Daca in timpul administrarii produsului, apar reactii alergice, tratamentul trebuie intrerupt de indata. A se pastra in locuri racoroase.

Expunerea la surse de caldura poate provoca descompunerea capsulelor.

Mod de adminsitrare:

1 capsula pe zi sau conform indicatiilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bee Power 50 cps, laptisor de matca Calivita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Bee Power 50 cps
Bee Power 50 cps, laptisor de matca Calivita