B Complex, Complex de vitamina B Calivita

25.30lei

B Complex de la CaliVita contine aproape toate vitaminele B, precum si vitamina C si magneziu. Acest produs sprijina nu doar functionarea sistemului nervos, ci are o actiune benefica si asupra functionarii sistemului imunitar, asigurand astfel prospetime fizica si mentala.

SKU: CV0263 Categorii: , Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

B Complex de la CaliVita contine aproape toate vitaminele B, precum si vitamina C si magneziu. Acest produs sprijina nu doar functionarea sistemului nervos, ci are o actiune benefica si asupra functionarii sistemului imunitar, asigurand astfel prospetime fizica si mentala.

Se recomanda persoanelor expuse zilnic la stres, din cauza stilului de viata sau de lucru. In caz de efort fizic sporit. Tuturor persoanelor, pentru intarirea sistemului imunitar.

O tableta de B Complex contine:

100 mg Colina
100 mg Inozitol
60 mg Vitamina C
30 mg Magneziu
15 mg Niacina
5 mg Acid pantotenic
2 mg Vitamina B6
1.8 mg Vitamina B2
1.3 mg Vitamina B1
100 mcg Acid folic
2 mcg Vitamina B12
Alte Ingrediente: stabilizator – celuloza microcristalina; antiaglomeranti – carbonat de calciu, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agent de incarcare – croscarmeloza sodica; colorant – riboflavina naturala………q.s.

Atentie! Consumul de vitamine B poate colora urina in galben intens.

Recomandare de administrare:

1 tableta pe zi

De ce sa alegeti produsele CaliVita?

CaliVita ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani. Utilizeaza materiale naturale ce provin din surse de cea mai inalta calitate. Produsele sunt formulate cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.

Ofera 100% garantia calitatii pentru toate produsele. Produsele sunt supuse unor controale stricte si multiple, pentru a asigura in permanenta o calitate excelenta. Majoritatea suplimentelor alimentare sunt produse in conditii farmaceutice in SUA. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration).

Coopereaza strans cu autoritatile locale de resort pentru a se asigura ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai inalta calitate.

Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii si de bune Practici de Fabricatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „B Complex, Complex de vitamina B Calivita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

B Complex
B Complex, Complex de vitamina B Calivita