Anxin 20Cps Plantmed

20.80lei

Stoc epuizat

SKU: 15703 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

ANXIN 20cps PLANTMED

Descriere

– Anxin 20 capsule PlantExtract

Compozitie

Extract standardizat din herba de Hypericum perforatum (Sunatoare) 150 mg (min. 0,45 mg hipericina), extract din herba de Passiflora incarnata (Floarea pasiunii) 70 mg, extract din frunze de Camellia sinensis (Ceai verde) 30 mg

Cele trei extracte vegetale prezente in produs actioneaza sinergic pentru reducerea simptomelor si a frecventei starilor anxioase si de neliniste.

Hypericum perforatum (Sunatoare) actioneaza prin fitocomplexul de compusi activi prin inhibarea monoamin-oxidazei si a repreluarii serotoninei, implicate in atacurile anxioase, respectiv prin activarea receptorilor de benzodiazepine. Ajuta astfel la imbunatatirea abilitatii de relaxare si a managementului stresului cotidian.

Passiflora incarnata (Floarea pasiunii) ajuta la eliminarea insomniilor datorate starilor anxioase.

Camellia sinensis (Ceai verde) este revigorant, tonifiant si antioxidant, ajutind la eliminarea simptomelor de oboseala. Antidepresiv prin: – inhibarea recaptarii serotoninei la nivel postsinaptic (ca si antidepresivele de generatia a doua). – inhibarea monoamin-oxidazei (MAO).

– reducerea secretiei hormonului de eliberare a corticotropinei si supresarea eliberarii de interleukina-6.

Mecanismul de actiune implica mai multi neurotransmitatori: serotonina, norepinefrina, dopamina, L-glutamatul, GABA.

Anxiolitic prin activarea receptorilor de benzodiazepine.

Antioxidant, cu recomandare in simptomele de oboseala.

Mecanism de actiune principal Inhibarea recaptarii serotoninei are loc prin cresterea Na+ intracelular, efect similar celui produs de un transportor existent in mod fiziologic la nivel neuronal.

Aceasta crestere a Na+ intracelular determina inhibarea transportorului responsabil de recaptarea serotoninei,cu aparitia efectului antidepresiv.

Extractul de Sunatoare este singurul antidepresiv care actioneaza in acest mod, de unde si lipsa reactiilor adverse specifice antidepresivelor.

Indicatii terapeutice

Ameliorarea simptomelor cauzate de stari anxioase, agitatie, nervozitate, oboseala, iritabilitate. Poate imbunatati calitatea somnului in insomniile datorate starilor anxioase.

Mod de administrare

Adulti si copii peste 14 ani cate o capsula de 2 ori pe zi, inainte de masa, administrata cu un pahar cu apa.

Se recomanda cure de min.4 -6 saptamani

A doua administrare din zi se poate face seara, inainte de culcare, pentru cei care sufera de insomnie de origine nervoasa.

Atentionari

Poate avea efect fotosensibilizant datorita extractului de Hypericum perforatum (Sunatoare). Se recomanda evitarea expunerii prelungite la razele solare sau la raze ultraviolete. Hypericum perforatum poate creste nivelul enzimelor de metabolizare al unor medicamente, scazand nivelul seric al acestora.

Atentionare in cazul tratamentelor cu contraceptive hormonale, anticoagulante, digoxina, teofilina, antidepresive serotoninergice, antivirale ( de tipul inhibitori de HIV-1 proteaza, inhibitori nucleozidici de revers transferaza), imunosupresoare, antiepileptice. Poate da reactii alergice in cazul persoanelor sensibile la una dintre componente.

Nu se administreaza in sarcina si alaptare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Anxin 20Cps Plantmed”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!