AHCC Plus NAC Beta Glucan 30Cps Solaray Secom

406.00lei

AHCC Plus NAC Beta Glucan Solaray Secom intareste sistemul imunitar. Creste capacitatea de adaptare la conditii de stres prelungit

În stoc

SKU: SECO.00171 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

Ahcc Plus Nac & Beta Glucan – 30 capsule vegetale

  • contine extract patentat de AHCC, 500mg/capsula
  • contine N-Acetil-L-Cisteina, 225mg/capsula
  • contine Beta Glucan, 50mg/capsula
  • capsule vegetale, recomandate in dietele vegetariene/vegane

Indicatii:

Eficient in terapiile complementare antitumorale – asociat cu chimioterapia, poate reduce tumorile primare cu pana la 20% si metastazarea cu pana la 30%. AHCC (Active Hexose Correlated Compound) este un produs obtinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete folosite in medicina traditionala japoneza.

Ciupercile provin din culturi ecologice japoneze si sunt cultivate in extract de tarate de orez.

Procesul de fabricatie a AHCC a fost dezvoltat si brevetat de Amino-Up Chemical Company din Sapporo, Japonia.

Acest proces, extrem de complex, se desfasoara in conditii de laborator si include cultura amestecului de ciuperci intr-un mediu lichid, modificarea enzimatica obtinuta prin fermentare, apoi purificarea si uscarea prin refrigerare. Oligozaharidele din AHCC au masa moleculara sub 5.000 Daltoni ceea ce le asigura bio-absorbtia intestinala optima in cazul administrarii orale.

In plus, AHCC contine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 1.000 Daltoni, usor digerabile, puternic imunostimulatoare.

AHCC este obiectul a peste 200 de studii publicate incepand cu anul 1986 si este folosit in peste 700 de spitale din Japonia.

Incepand din anul 1994 se organizeaza anual, la Sapporo, Simpozionul Asociatiei pentru Cercetarea AHCC la care participa peste 300 de medici si cercetatori.

– ajuta la reglarea raportului Th1/Th2 in favoarea limfocitelor Th1 care stimuleaza producerea de:

– gamma-interferon: imunostimulator, antimicrobian, antiparazitar, antiviral, antiproliferativ (creste activitatea celulelor NK -natural ucigase cu pana la 300%, activeaza macrofagele, induce sinteza oxidului nitric)

– factor de necroza tumorala (TNFα): declanseaza apoptoza celulelor tumorale

– interleukine IL-1, IL-2 si IL-12: reduc producerea factorului tumoral de crestere TGF-ß, potenteaza activitatea NK si genereaza celule LAK (celule activate de limfokine) care lezeaza celulele infectate viral sau maligne – activeaza celulele dendritice care moduleaza raspunsul imunitar primar

– creste capacitatea de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit prin: – reducerea depresiei imunitare celulare cauzata de excesul de cortizol – reducerea hiperglicemiei cauzata de secretia excesiva de adrenalina

– reducerea actiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescuta in stari preneoplazice AHCC plus NAC & Beta Glucan este recomandat ca adjuvant in :

– cancer hepatic, gastric, colo-rectal, pancreatic, pulmonar, oro-faringian, mamar, tiroidian, ovarian, testicular, prostatic, renal, mielom, rabdomiosarcom

– chimioterapie: asocierea chimioterapiei cu AHCC stimuleaza actiunea celulelor NK (tratamentele chimioterapice inhiba celulele NK cu pana la 75%), reduce tumorile primare cu pana la 20%, metastazarea cu pana la 30%, creste actiunea macrofagelor cu pana la 96%; reduce efectele secundare: greata, caderea parului, oboseala, diminuarea apetitului, toxicitatea hepatica, mielosupresia (anemie, trombocitopenie, neutropenie, leucopenie), scaderea ponderala, infectiile oportuniste

– hepatite cronice virale B, C sau etanolice: imbunatateste structura si functiile hepatice, reduce incarcarea virala, progresia cirozei si recurenta post-chirurgicala a carcinomului hepatocelular

– infectii cu HIV, virusul herpetic, gripal

Compozitie:

AHCC…………………………………………….50 mg
(Active Hexose Correlated Compound)(amestec patentat din extract de miceliu de diferite ciuperci, ceara din Candelilla, ciclodextrina, celuloza)
NAC (N-Acetil-L-Cisteina)………………….225 mg
Beta glucan……………………………………50 mg
(1,3/1,6)(din peretii celulelor de drojdii)
Componente bioactive polizaharide, oligozaharide, aminoacizi, minerale, lipide

Cantitate:

30 cps vegetale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AHCC Plus NAC Beta Glucan 30Cps Solaray Secom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

AHCC Plus NAC Beta Glucan 30Cps Solaray Secom
AHCC Plus NAC Beta Glucan 30Cps Solaray Secom