Agaricus 60cpr Dacia Plant

43.40lei

În stoc

SKU: DACP.00213 Categorie: Brand:

Comenzi telefonice: 0731.849.430

Descriere

AGARICUS 60CPR stimulent imunitar puternic, viroze,hepatite virale.

AGARICUS 60CPR cutie dacia plant stimulent imunitar puternic, antitumoral, antimutagen, antiviral, scade colesterolul, trigliceridele si glicemia, normalizeaza functia hepatica la pacientii cu hepatita B, hipotensiv, antioxidant, reduce stresul oxidativ, inhiba peroxidarea lipidelor Agaricus blazei Murrill face parte din clasa Basidiomycetes, fiind o ciuperca originara din Brazilia.

Utilizari terapeutice ale ciupercilor din genul Agaricus apar in tratatele medicale bizantine inca din secolele IV – XV d. Ch. Specia Agaricus subrufescens a fost descoperita in anul 1960 de catre cercetatorul si cultivatorul japonez Takatoshi Furumoto, in anul 1967 botanistul belgian Heinemann stabilind denumirea oficiala a plantei – Agaricus blazei Murrill.

Cunoscuta sub denumirea populara de „Cogumelo do Sol„ (Ciuperca Soarelui) sau „Cogumelo de Deus„ (Ciuperca lui Dumnezeu) in Brazilia, aceasta planta a fost cultivata pe scara larga in Japonia, unde a primit denumirea „Himematsutake„, cercetatorii japonezi descoperind proprietatile puternic imunostimulente si antitumorale, pentru care a si fost intens utilizata in aceste tari.

Actiuni stimulent imunitar puternic (stimuleaza secretia de interferon, TNF-α, interleukina IL-8, limfocite B, celule natural killer, celule T supresoare si macrofage), antitumoral (produce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza), antimutagen, antiviral, antioxidant, hipotensiv, normalizeaza functia hepatica la pacientii cu hepatita B, reduce stresul oxidativ, inhiba peroxidarea lipidelor, scade colesterolul, trigliceridele si glicemia. Indicatii se utilizeaza ca adjuvant in: tumori cu diverse localizari, imunitate scazuta, viroze, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, ateroscleroza, hepatite virale.

Contraindicatii

alergie la Agaricus blazei Murrill.

Administrare

Adulti si tineri peste 14 ani: cate 1cpr. de 3 ori pe zi, inainte de mese.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida in dificultati de inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Compozitie Plante:

Agaricus (Agaricus blazei Murrill)- extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (500mg).

Ingrediente inactive:

celuloza microcristalina, aerosil, stearat de magneziu.

COMPOZITIE CHIMICA:

polizaharide (α-1,4-D-glucan, α-1,6-D-glucan, β-1,3-D-glucan), steroizi (ergosterol, blazeina), glucomanan, proteoglucani, riboglucani, aminoacizi, vitamine, minerale, etc.


Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Agaricus 60cpr Dacia Plant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu substitue recomandarile/ prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul curant.
Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/ distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/ distribuitor.
IMPORTANT! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/ utilizare!

Agaricus 60cpr Dacia Plant
Agaricus 60cpr Dacia Plant