Despre noi

Cine suntem noi?

Plafarul online LeaculVerde.ro a aparut din dorinta de a oferi o gama variata de produse naturiste si bio, la preturi accesibile livrate rapid in toata Romania. In magazinul nostru gasesti o gama variata de suplimente alimentare, vitamine si minerale, tratamente naturiste, remedii naturiste, produse apicole, cosmetice naturale, produse pentru ingrijirea mamei si a copilului, detergenti naturali si alimente bio.

Gama si sortimentul de produse sunt in continua crestere. Dorim sa marim atat numarul de produse cat si diversitatea de afectiuni tratate.

De ce sa alegi plafarul online LeaculVerde.ro?

  • Oferim produse si servicii de calitate;
  • Livrare rapida in toata Romania in 24-48h, prin intermediul curieratului rapid;
  • Suport telefonic dedicat;
  • Produse originale, de calitate la preturi mici;
  • Produsele provin de la producatori romani sau de la distribuitori autorizati.

Credem intr-un stil de viata sanatos si echilibrat, in produse din surse sigure, motiv pentru care am ales sa promovam si comercializam preponderant produse romanesti.

Intelegem ca o viata sanatoasa inseamna un efort financiar mai mare, prin urmare preturile noastre vin in intampinarea voastra.

Vrem sa crestem alaturi de clientii nostri, sa intelegem care sunt nevoile, si sa descoperim impreuna cum putem duce o viata mai sanatoasa.

Daca nu ai gasit la noi ce cautai, te rugam sa ne spui si vom face toate demersurile pentru a imbogatii oferta cu produsele solicitate.

Nemultumirile tale sunt tratate cu prioritate si vom face tot ce este posibil pentru a le solutiona astfel incat tu sa fi un client fericit.

Informatii comerciale:

BOGALIO ART SRL

Registrul Comertului J23/29/2011

CUI 27879042

Sediu social: Str. Soarelui nr. 3, Stefanestii de Jos, Ilfov

Telefon colaborari/reclamatii: 0723.235.730/0742.096.964

Email colaborari/reclamatii: [email protected]

Telefon comenzi: 0731.849.430

Email comenzi: [email protected]